151. tirsdagstur – få energi når du er træt

Gå dig frisk 

Det er faktisk muligt. At hente energi ved at gå. Det har taget mig to år at få det så meget ind under huden, at det er en naturlig tanke for mig, at gå en tur når jeg er træt, eller mangler energi.

Mangel på skridt og ugidelighed

Efter aftenmaden kan sofaen godt kalde. Ret højt endda. Det gør den i hvert fald her hos os. Så går der et par timer med tv og en eller anden form for anden skærm i skødet også, og så er jeg grydeklar. Den er helt gal, hvis jeg har lavet for lidt i løbet af dagen.

“Jeg er lige ved at falde i søvn, skal vi ikke gå en tur? ”

Det var mig som spurgte John om han ikke ville med ud og gå en tur efter vi havde spist.

“Kun 4.000 skridt. Så tror da pokker vi er trætte”

Det var en dag med meget kørsel i bil og sidde ned hos dem vi besøgte.

Det har taget mig to år, men nu forbinder jeg mangle på skridt med manglende energi. Du er med andre ord mere træt og uoplagt når du har bevæget dig for lidt, i forhold til en dag hvor du har været aktiv. På en aktiv dag vil du være træt på en anden måde. Du vil være fysisk træt, ikke bare mentalt træt og doven.

Så jeg vil anbefale dig at gå en tur når du mangler energi.

Fik du læst 141. tirsdagstur – kom gratis med til Berlin

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.