152. tirsdagstur-De døde ønsker vi skal være glade

Mødet med mine forældre

Mine forældre er ikke døde. Mine forældre er troende og har altid været det. Jeg er også troende og kan godt finde på at snige mig i kirke. Vi tror også på et liv efter døden. Vi er tilhørende hver sin kirke. Men en ting er vi enige om: Der er mere mellem himmel og jord end man lige kan forklare.

Long Island Medium Theresa Caputo
En dag spørger min mor og far om jeg kan se Kanal 4 og Theresa som kan tale med de døde. Nope, vi har den lille TV pakke og Netflix om vinteren. Mor og far griner og fortæller om den lille sjove dame de ser i TV og de vil gerne invitere mig til morgenmad så jeg kan se hende. Det vises kl. 7 og kl. 9 torsdag morgen. Da jeg har andre aftaler er jeg nød til at vælge kl.7 så mor og var skulle tidligt op den dag.

Tårene trillede ned af kinderne

Det var FOR VILDT hvad jeg så i TV. Rigtig amerikansk men alligevel var der ikke noget at være i tvivl om. Theresa kan tale med de døde. Alle vegne. Uanset om hun er ude at handle, til yoga, til fest eller er hjemme og får venner på besøg, kommer de døde og vil give en besked til de efterladte.

“Han siger du ikke skal være ked af du ikke var der da jeg døde, for jeg kunne ikke tage afsted med dig ved min side”

“Da du fandt den blå børste jeg altid brugte, skal du vide at jeg var hos dig”

Kulegys eller hvad. Jeg tænkte på dem jeg har mistet i mit liv. Ja det oplever vi jo alle sammen. Der er kun to ting vi ved med sikkerhed i vores liv og det ene er at vi skal betale skat, og det andet er at vi skal dø. Vi ved bare ikke hvornår vi skal dø. Derfor kan døden kommen som et chok, alt for tidligt, til tiden, over tiden eller hvordan vi ny tænker om den.

Jeg tudede som pisket og måtte bede mor hente toilet papir eller noget til at tørre tåre væk med.

Budskabet

Gad vide om man kan se det på sin computer, uden at have Kanal 4. DET KAN MAN. Seriøst jeg tror jeg har set 20 programmer på få dage nu. Jeg er fuldstændig opslugt. Nu har jeg set så mange og er kommet frem til at budskabet kan være forskelligt fra person til person som de døde kommer med, men det tit handler om at de efterladte ikke skal føle skyld over hvad der blev gjort eller ikke gjort, at de ønsker man skal leve videre og være glad og at de gerne vil fortælle at deres sjæl stadig er her og følger med i deres liv.

Få alt sagt, og vær forberedt

For mig handler det nu om at få alt sagt til dem jeg holder af. De skal vide at jeg elsker dem. Jeg vil også forberede min død. Skrive mine koder ned så der kan blive ryddet op på min pc når jeg dør. Den sidste vilje er der også noget der hedder. Jeg kender en bedemand, og hende vil jeg kontakte.

Nej jeg er jo ikke gammel, men alligevel er det da meget rart at have styr på tingene. Bare sådan for at få ro.

Måske tager jeg også fat i Peer som jeg kender, som kan tale med de døde også. Han bor i Kolding, så jeg slipper for at rejse til New York. Jeg skal nok holde dig opdateret her via bloggen.

Hvis du vil se programmerne kan du se dem her. Vær opmærksom på, at ikke alle har undertekster. Men nogle har.

Tusinde tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Fik du læst: 49. tirsdagstur – stavefejl, sammenbrud og læsehjælp

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.