153. tirsdagstur – Du skal lære andre hvordan de skal behandle dig

Hvordan skal jeg behandle dig?

Det er du nød til at lære mig. Har du ikke tit taget nogle hensyn til andre, ud fra din egen måde at være på, som helt er blevet misforstået eller lige frem har skabt irritation?

Det kan være du har tænkt at du ville vække en tidligt, fordi du selv synes det er rart at have god tid om morgenen.

Eller du er kommet uanmeldt på besøg hos en som synes du forstyrrede. Men du gjorde det fordi du selv elsker at få besøg på den måde.

Sig fra og lær mig hvordan jeg skal behandle dig

Personligt synes jeg der er svært at sige fra, især når jeg ved noget er gjort i en god mening. Men det er rart at få tingene sagt og meget nemmere for dem omkring os, hvis de ved hvordan de skal behandle os.

Fik du læst: 99. tirsdagstur – det er utroligt, hvad pænt tøj og makeup kan gøre ved humøret

Jeg gider foreksempel ikke lange beskeder på min telefonsvarer, med mindre det er noget vigtigt, og du ikke kan vente til jeg ringer tilbage. Det fik jeg sagt til en tæt på mig. Hun blev noget overrasket for det synes hun selv var så skønt at få en besked, for så skulle hun ikke ringe tilbage 🙂

Uventet besøg er heller ikke så meget mig

Jeg er dog ved at lære det, fordi jeg bor sammen med en som godt kan lide det.

Det her er bitte små, i virkeligheden ligegyldige, eksempler fra hverdagen. Men der kan være meget større og vigtigere ting at få på plads over for venner, familie, kolleger og andre som gør det meget nemmere at have en god relation. Tit gør vi ting, bare fordi vi ikke ved hvordan dem omkring os gerne vil have vi behandler dem.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.