156. tirsdagstur -tag hensyn, til sig selv!

Hvad skal der til før du tager hensyn, til dig selv?

Eller lad mig spørge på en anden måde. Hvem kan du nemmest holde en aftale med, dig selv eller en anden? Jeg oplevet tit folk der er smadder dygtige til at tage hensyn til alt og alle, bare ikke sig selv.

Det er efterår og jeg er blevet forkølet og hoster. Men det forhindre mig ikke i at synes jeg skal lave nøjagtig lige så meget som jeg plejer.

At jeg skal cykle rundt.

At jeg skal gå mindst 10.000 skridt om dagen

At jeg skal stå tidligt op

Fik du læst: 139. tirsdagstur – jeg mistede synet

Tag nu hensyn!

Helt ærligt, det er da ok at gå tidligt i seng, lave mindre, gå færre skridt og i det hele taget lige vise hensyn til mig selv. Slap af. Sov lidt længere. Jeg ville aldring stille de krav til en anden som var snottet.

I dag tager jeg bilen, slapper af og er ligeglad hvis ikke jeg når de berømte 10.000 skridt.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.