158. tirsdagstur – Du får det dårlige 10 x tilbage

 

Pas på med det dårlige du tænker og siger

Vi kan alle sammen komme til at tænke noget dårligt, eller endnu værre komme til at sige noget dårligt om andre. Det kan nærmest vælte ud af munden på en, uden at man har tænkt over det. Hvad nu hvis alt kom tilbage til dig selv, gange 10? Tænk hvis hver gang du tænker eller taler dårligt om andre, så er der 10 som tænker eller taler dårligt om dig.

131. tirsdagstur – jeg fandt 1500 skjulte kalorier i ugen. Har du også skjulte kalorier i kosten?

Du må kun tænke og sige pænt om andre
Tænk hvis du satte dig det for, at alt hvad du tænker og siger om andre SKAL være pænt. Det dårlige skal væk. Det har jeg besluttet mig for, og jeg nægter at gå med på en samtale andre fører om en tredje person, som er negativ.

For at få mig selv til at lykkedes, har jeg tænkt på karmaloven. Alt handling er årsagsskabende. Jeg har tænkt at hvis jeg tænker eller siger noget dårligt om en anden, er der 10 personer som taler eller tænker dårligt om mig. Det er en grim tanke, og det ville jeg ikke bryde mig om.

Ville du?

Nej vel!

Karmaloven

Det er ikke sikkert det er sådan det hænger sammen i virkligheden, men det hjælper mig med at være mere positiv og anerkendende over for andre mennesker og med det samme stoppe hvis jeg kommer til at tænke eller tale dårligt om andre. Jeg har fundet lidt om karmaloven på visdomsnettets hjemmeside. Der står blandt andet:

“Princippet i karmaloven er i overensstemmelse med Isaac Newton, der sagde: ”Enhver aktion medfører en lige så stor og modsatrettet reaktion”.

Held og lykke med at tænke og tale pænt om andre.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.