160. tirsdagstur – du er så skøn at se på

Du pynter i gadebilledet

Du giver et billede og jeg et andet. Findes der noget bedre end at sidde med en øl eller en is i hånden en sommerdag og kigge på folk som går forbi? Den mangfoldighed som ruller forbi øjnene af en, af dem som på gaden.

Unge

Gamle

Fruer

Business folk

Dagplejere

Studerende

Alle typer af mennesker i en skøn blanding. Tænk hvis vi alle så ens ud. Det ville være så kedeligt at se på. Vi er alle med til at gøre gadebilledet farverigt og mangfoldigt at se på og være i.

134. tirsdagstur – jeg har lavet en livsfarlig fejl i trafikken i 10 år. Laver du samme fejl?

Må jeg tage et billede af dig til min blog?

For at lave dette blogindlæg har jeg gennem længere tid spurgt tilfældige folk på gaden om jeg må tage et billede af dem til min blog. Nogle har sagt ja og andre har sagt nej. Her er fire total skønne mennesker som fangede mit blik og sagde ja til at komme med i et blogindlæg.

Hvis vi alle er modige nok bliver det endnu mere spændende at se på hinanden. Det kan godt være man er moderne når man følger moden, men det kan være mindst lige så farverigt og humørfyldt at købe sit tøj på genbrug eller bytte sig frem med veninder eller kolleger. Nu går vi en tid i møde med få timers dagslys og jeg vil opfordre alle til at gå med kulørt tøj i den mørke tid, så bliver det hele ikke så trist.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

du - Gå Mig Glad
du - Gå Mig Glad
du - Gå Mig Glad
du - Gå Mig Glad

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.