162. tirsdagstur – Den vigtigste tur du kan gå

Derfor er denne tur den vigtigste

Der er mange vigtige tur at gå, rigtig mange endda. Men den vigtigste tur du kan gå er den problemløsende gåtur. Du ved det godt. At det er nemmere at tale sammen, når man går.

Man ser ikke hinanden i øjnene

Man i bevægelse så alt nervøsitet komme ud

Du finder en fælles rytme med den du følges med

Man kan se væk

Man er mere kreativ og finder nemmere løsninger når man går

Du er mere problemløsende end problemskabende

Jeg fortryder stadig at jeg ikke gik den tur

For godt to år siden havde jeg taget en vigtig beslutning i mit liv. Nok den vigtigste nogen sinde, og det skulle jeg have fortalt min kæreste. Beslutningen ville også påvirke ham og hans hverdag. Den var taget og kunne ikke laves om. Men hvordan ville han tage det?

Jeg havde sagt mit job op!

Hvordan får man lige det sagt?

“Jeg har noget jeg skal fortælle dig” sådan sagde jeg og han satte sig ned og spurgte til hvad det var.

“Jeg har sagt mit job op” Aldrig har jeg set en mand blive så bleg på så kort tid. Han var helt stille. Sagde ingen ting. Sad bare der…

“Øhh nåhr. Var det ikke noget du synes vi lige skulle tale om først?”  Var det første som han sagde.

Det blev en lang aften og stemningen var ikke særlig god. Det vil jeg gerne afsløre. Der gik faktisk et par dage før vi sådan var helt på god tale igen. John kom frem til at hvis ikke det gik med det der Gå Mig Glad, så kunne vi jo bare sælge mit hus og flytte op i hans hus i Give. ENIG. Det er en plan B jeg kan være med på.

Vi bor stadig i mit hus i Kolding.

113. Tirsdagstur- Få et positivt forhold til penge

Gå for pokker alt det besværlige ud. GÅ

I dag er der ingen tvivl om at jeg ville have inviteret John på en gåtur. Det er meget nemmere at få tingene sagt mens man går, og jeg er også sikker på det er meget nemmere at modtage sådan en besked gående. Så får man talt om tingene og man er i bevægelse. Det bliver ikke så akavet.

Har du nogle erfaringer med at gå problemerne væk, så del dem gerne i kommentarfeltet.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.