171. tirsdagstur – Du er livsfarlig i trafikken

Jeg fatter ikke at du tør

Trafikken er et farligt sted. Du har selv ansvaret for at man kan se dig i trafikken. Jeg kørte, uden at vide det, uden lyst på min bil i ti år. Den historie kan du læse her.

Det er lovpligtig at have lys på sin bil OG på sin cykel. De dag hvor jeg kommer ud af døren mens det endnu er mørt, eller om aftenen efter solen er gået ned, møder jeg tit folk på cykel uden lys. AT DU TØR…

Du er den bløde i trafikken

Man ved det godt, at det er livsfarligt at køre uden lys, men glemmer det alligevel. Det der forarger mig allermest er de små som skal i skole som kommer om morgnen uden lys på cyklen. De cykler pænt på cykelstien men er jo ikke til at se. Hvad tænke de forældre på? Det er for sent den dag lille Jonas blev kørt ned fordi han ikke var til at se i trafikken.

Kære forældre sørg for at jeres barn er til at få øje på. Også i mørke!

Når du er ude at gå

Jeg er ikke selv for god til det, men fra og med i dag går jeg ingen steder uden refleksvest når det er mørkt. Hvis du kører bil, ved du hvor svært det er at se fodgængere og cyklister i trafikken. Husk det når du skal ud at gå.

Nej det er ikke score trik nr. 1 at gå med gul refleksvest men det er da bedre at overleve frem til weekenden og komme på den date der nu er sat i kalenderen.

En lille uge efter jeg skrev dette indlæg kom denne artikel i JV

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner Heidi

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.