174. tirsdagstur – Møgvejr, musik og moves

Det er noget møgvejr

Kan man godt gå en tur i det vejr? Ja det kan man godt hvis man har noget ordentlig tøj, og det har jeg. Det er jo ikke fordi jeg sidder i min varme stue og tænker JA, NU skal jeg ud at gå, for nu sner det. Slet ikke.

Gå og tag dit ynglingsprogram med

Lørdag formiddag kører der et program i radioen der hedder Mads & Monopolet som jeg rigtig gerne vil høre. Det lykkedes dog sjældent at høre det fordi vi sidder og snakker over morgenmaden, ikke er hjemme eller er optaget af noget andet. Så må jeg høre det som podcast i telefonen. Det gjorde jeg den anden dag. I snevejr.

Musik og moves

Mads & Monopolet spiller god musik i mellem de dilemmaer de diskuterer i programmet og lige pludselig kunne jeg mærke mine arme bøje sig op i ret vinkel og begynder at tromme med til musikken, mine hofter fik lige et par sving til højre og venstre og jeg gav et par moves med på vejen. Det er en god kombination at gå og lytte til musik, du kommer i godt humør, bliver fuld af energi og kommer til at lave moves uden at tænke over det.

Rigtig god tur!

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

74. tirsdagstur – jeg bliver så gal!

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.