184. tirsdagstur – gåturen mod ensomhed

Det var en tur mod ensomhed jeg frygtede

Ensomhed kan bekæmpes på mange måder. Ved at gå sammen for eksempel. For noget tid siden meldt jeg mig til at gå med på en gåtur. En lang gåtur. Meget lang. 28,1 km. for at være helt nøjagtigt og for at være helt ærlig, så var jeg spændt på hvordan jeg ville reagere på at gå så langt. Turen gik jeg sammen med Patrick og en en lille flok på 12 – 15 andre. Patrick havde planlagt den sammen med Folkebevægelsen mod ensomhed og den var en del af en march fra København til Aalborg. Patrick går hver dag i april måned og jeg gik med på det stykke der er fra Fredericia til Vejle.

Den skønneste tur med de dejligste mennesker

Det kom bag på mig hvor meget jeg nød at gå så langt. At have en hel dag at gå i, uden at skulle andet var SÅ skønt. Det var den smukkeste natur vi gik i og de andre som gik med var super imødekommende og søde at snakke med. Jeg tror også man er nød til at være lidt socialt anlagt for at gå med andre på så lang en tur. At vi gik for at sætte fokus på ensomheden i Danmark gav lidt ekstra. Vi talte om ensomhed og hvornår vi selv har følt os ensom. Som selvstændig og eneste mand (kvinde) i virksomheden kan det godt være ensomt af og til. Heldigvis møder jeg en masse skønne mennesker på min gåture.

Jeg har også skrevet om turen her.

Det er ikke sidste gang

Det var en stor fornøjelse at gå i så mange timer, blive så træt og få så mange skridt på skridttælleren. 42.047 for at være helt nøjagtig. Derfor er det ikke sidste gang jeg går så langt. Jeg kunne godt forestille mig at gå for et godt formål og bruge en dag eller en uge på det.

Har du prøvet at gå en hel dag og hvad fik du ud af det?

Eller for den sags skyld sat en hel dag af til en ting

At læse

At være i have

At gå tur

At se tv

At være kreativ

Jeg tror det er meget sundt at fordybe sig og have oceaner af tid, en gang i mellem.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.