185. tirsdagstur – Smukkeste og vildeste gåtur nogen sinde

Den smukkeste natur at gå i

Denne rejse er den smukkeste jeg har været på. Nogen rejser hvert år og har set en masse og gået i en masse forskelligt terræn. Det har jeg ikke gjort så meget, men vil det rigtig gerne. I sidste uge fik jeg muligheden da Fjordline havde bedt mig kigge på om jeg kan lave gåture for deres firma gæster på Preikestolen i Norge. Alle mine gåture har jeg gået mindst en gang inden jeg har folk med, og denne tur er ikke anderledes. Jeg er nød til at gå turen først selv, før jeg kan svare på om jeg kan gå med et helt hold.

Hvad er Preikestolen?

Fjordline sejler fra Hirtshals til Stavanger i Norge. I Stavanger ligger der et punkt 604 meter over havets overflade der hedder Preikestolen. Der er lagt en sti derop man kan gå på. Ja tak! Af sten. Store sten. Området er fyldt med sten og jeg har aldrig set noget så smukt. Man har brugt sten til at bygge stien med, og det er ikke små sten som der er i grus. Nej det er kæmpe store sten der er nogen steder. Det betyder at du skal have dit knæ helt op i vinkelret stilling for at komme op. Det tager to timer at gå op og to timer at gå ned. Det er den smukkeste tur jeg nogen sinde har gået, men også den mest krævende.

Min tjekliste til gåtur på Preikestolen

Skulle du få lyst til at komme på den smukkeste tur du kan forestille dig og gå i det vilde landskab, er det vigtigt at du har de rigtige ting med til turen. Jeg har skrevet en tjeklist. Lad dig gerne inspirere af den.
Tag lag på lag tøj på til gåturen
Pak rygsækken med:

  • Lommetørklæder
  • regntøj
  • Plaster
  • Tre flasker vand
  • Tørre strømper
  • En trøje
  • Lidt mad
  • Sidde underlag
  • Hue
  • Handsker

Du får lige nogle billeder fra turen. Jeg ønsker dig rigtig god tur.
Jeg har også gået en anden tur som jeg var noget nervøs for, og det har jeg skrevet om her.
Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.
Gå-hilsner Heidi

Preikestolen - smukkeste - Gå Mig Glad
Preikestolen - smukkeste - Gå Mig Glad
Preikestolen - smukkeste - Gå Mig Glad
Gå Mig Glad - Norge - Preikestolen

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.