189. tirsdagstur – det får du ALDRIG indhentet

Indhent det hele fra starten

Det handler om at være foran fra starten, ellers får du det aldrig indhentet. Der er to ting jeg tænker på. Det ene er de skridt du får taget fra starten af dagen og i løbet af dagen, det andet er de minutter du kører før hjemme fra. Det sidste er vigtigst. At komme ud af døren og afsted i god tid. 

Du kan ikke hente ti minutter på en køretur. Næsten uanset hvor lang den er. Jeg er tit kommet senere afsted end planlagt, og det er i sig selv vildt stressende når man gerne vil afsted i god tid. Nå så får den bare noget gas, den lille C1. Ikke noget med at lade som om du er på søndags tur her. Men det lykkedes aldrig at hente de tabte minutter. 

Her kan du læse om hvad stress er.

Gå en lille gåtur om morgenen og du er allerede foran på skridttælleren, og så læg nogle små ture ind i løbet af dagen. Når dagen er slut og du trænger til at sidde i sofaen, er du ikke mange skridt fra at kunne sætte dig. 

Næste gang du kommer afsted i god tid og er fremme i god tid, så tage en gåtur, så har du allerede indhentet nogle af de 10.000 skridt. 

Vær foran. Det er så rart. 

Her har jeg skrevet om at være foran i forhold til formen.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang. 

Gå-hilsner 

Heidi 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.