201. tirsdagstur – Practice what you preach

Kan du: Practice what you preach?

På dansk hedder det noget med, gør selv det du anbefaler andre at gøre. Det kan virke utroværdigt hvis du fortæller andre hvad de skal, hvis du ikke selv kan leve op til det. Jeg ville blive tromme tyk hvis jeg stod i en chokolade forretning, til gengæld ville det virke troværdigt.  Jeg undre mig tit over folk i forskellige brancher ikke selv gør det de lever af at gøre for andre eller lære andre at gøre.

Kan en kostvejleder være buttet

Må en præst bande og sige for helvede

Kan en frisør have fedtet hår

Kan en ansat i en bank have rod i privatøkonomien

Jeg ved det ikke, jeg ved bare at man som privat person skal holde op med at give andre gode råd man ikke selv kan leve op til. Derfor måtte jeg ringe til en veninde og sige undskyld den anden dag fordi jeg blev irriteret og sagde:

“du kan jo bare…”

Næh det kan man ikke bare. Jeg kan i hvert fald ikke selv.

Nu har jeg jo taget titlen Professionel Walker, og det betyder at jeg lige som en sportmand som får penge for sin sport, lever jeg af at gå. Jeg siger til folk at det er sundt at gå, og at man helst skal gå 10.000 skridt om dagen. Derfor gør jeg netop det. Mindst. Ikke i gennemsnit, men mindst 10.000 skridt hver dag, selv om den dagen før var på 17.000 skidt.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Hvis det skal være helt kvalmt så kan du høre Barry White synge om emnet her

Fik du læst om frygten som var unødvendig?

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.