204. tirsdagstur – 30 minutter der redder din dag og gør dig glad

30 minutter er faktisk ikke ret meget

Men det er det der skal til for at redde din dag og dit humør. Du ved og jeg ved det, faktisk ved vi det godt alle sammen. At vi sidder for meget ned i løbet af en dag. På arbejde kan det være ved en skærm og der hjemme, ja der er det sjovt nok også ved en skærm, det er bare noget andet der er på. Netflix, nyheder eller bagedyst.

Hvis du vælger at forlade skærmen i 30 minutter om dagen, i løbet af den tid du er på arbejde og tager en kollega med. Ja så sker der ting og sager. Ikke kun for dig men også for sammenholdet med den/dem du går med. Mange problemer bliver løst, store og små og du kommer tilbage til kontorstolen i godt humør. En gåtur gør dig glad. Kan du komme i tanke om en gåtur som gjorde dig i dårligere humør? Nej vel?

Er 30 minutter nok?

Det er i hvert fald nok til at du kommer i bedre humør og kan gå hjem med god samvittighed. Du kan alligevel nå at tale om en del på 30 minutter. Tag en kollega med og gå i stedet for at gå i møderummet. Der er lavet artikel om hvad det gør på arbejdsplads at gå 30 minutter tre gange i ugen. Den kan du læse her.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Her kan du læse om gå under den svære samtale

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.