Tilflytter tips 0 kr. og en gåtur – 243. tirsdagstur

Fald til som tilflytter

Alle der har prøvet at flytte, ved hvor lang tid det tager at falde til. En ting er at falde til i sit nye hjem. Jeg plejer at sige at det tager et år før man kender alle lydene i hjemmet og kan finde rundt i mørke. Noget helt andet er at falde til i en anden by. Uanset om det er en stor eller lille by man flytter til, så skal man som tilflytter gøre en stor indsats for at lære folk at kende.

0 kr. og en gåtur

For to år siden flyttede vi til Give fra Kolding. Historien er den at John og jeg flyttede sammen hos mig i Kolding fordi hans piger var voksne og den yngste var ved at flytte hjemmefra. Jeg har en søn som gik i 1. klasse og var 7 år gammel. Efter fire år beslutter vi os for at sælge mit hus og flytte op i Johns hus i Give. Både fordi vi havde fået et barnebarn og fordi vi gerne ville samle familien. Nicolai havde længe sagt at han syntes skolen var kedelig så han trængte til luftforandring og lyste op da jeg sagde vi skulle flytte til Give.

Da jeg var færdig med at indrette mit kontor fik jeg en kontorstol til overs. Jeg troede der var plads til to men det blev for meget. I stedet for at sælge den ene jeg havde købt for meget, besluttede jeg mig for at forære den væk i byt for en gåtur.

På Facebook lavede jeg et opslag hvor jeg skrev at man kunne få min stol, hvis man gik en tur med mig.

“Jeg er tilflytter og vil gerne lære byen at kende og kende nogen i byen. Derfor må du få min stol hvis du viser mig din ynglings gåtur i Give.” Jeg lade opslaget på min egen side og i nogle grupper i Give.

Inden længe havde jeg gået fire ture men var ikke kommet af med min stol. Folk var så søde og ville gerne mødes og gå med mig selv om de ikke manglede en kontorstol.

Til sidst skrev en dame at hun gik meget dårligt men godt kunne bruge stolen. Det gik godt. Jeg fik gået nogle ture og om af med min stol.

Gør noget!

Det er dig som tilflytter der skal gøre noget for at lære nogen at kende. Det er lige som dating, der kommer ikke noget og banker på din dør med mindre de kender dig. Du skal være opsøgende. Find ting som har din interesse og meld dig til nogle hold. Opsøg eventuelt et gå fællesskab. Det er nemt at lære hinanden at kende på en gåtur. Inviter selv hvis du har mod på det.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Læs om Else der som tilflytter lærte Inga at kende på en gåtur.

Lær at gå med dine medarbejdere i arbejdstiden i min FB gruppe for dig som vil have raske, effektive og glade medarbejdere

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.