214. tirsdagstur – En gave alle vil elske

Verdens bedste gave

Hele året skal vi give gaver. Når folk har fødselsdag, når vi er inviteret ud har vi en gave med og til jul går det helt galt med at købe gaver. Hvad skal du finde på og hvilken gave til modtageren blive glad for? Det kan godt være svært. Det er også ofte et spørgsmål om økonomi og om hvor godt vi kender den som skal have gaven.

Den største værdi

En ting er penge og hvad noget har kostet. Noget andet er den værdi en ting har for den som modtager den. Noget kan godt koste mange penge, men hvis ikke modtageren sætter pris på den ting, så har det ikke så stor en værdi.

Der er stor mangel på tid hos de fleste. Vi har travlt på arbejde, med fritidsinteresser, familie og venner. Derfor er det at give sin tid væk meget værdifuldt.

Du kan give din tid væk i form af en gåtur.

“Er det en gave?” tænker du måske.

Det kan det være. Inviter med på en gåtur og slut af med at give kaffe på en cafe, mad på en restaurant eller en shoppetur hvis det skal være stort. Det at gå en tur sammen er en oplevelse I begge vil huske og I får talt om hvad der sker i jeres liv. Hvis ikke I kender hinanden så godt, så kommer I til at kende hinanden lidt bedre.

Dette er en gave du kan give hele året og til hvem som helst.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens I arbejder.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.