Mad kan minde dig om gamle dage, en fest, et land, en person og bringe minder frem. Forleden inviterede min kæreste mig på kro og der kunne man få stegt camembert. Det har jeg ikke fået siden jeg var helt ung og arbejdede i køkkenet på en feriekoloni i Nordjylland og vi spiste det til natmad med solbærsyltetøj.

At sidde der på en kro og spise stegt camembert på ristet franskbrød med solbærsyltetøj var som at komme 25 år tilbage i tiden. Jeg tror det er så mange år siden jeg sidst har spist sådan en mad. Min kæreste sagde at jeg lignede en der var tilbage på feriekolonien.

Hvis jeg skulle have et madsted ville jeg lave mad med minder og kalde det “Mad med minder”

Skulle du få lyst til sådan et sted og skal det hedde “Mad med minder” kan man i skrivende stund købe domænet madmedminder.dk

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

 

 

gaamigglad.dk