88. Tirsdagstur- Mad med minder

Mad bringer minder frem

Mad kan minde dig om gamle dage, en fest, et land, en person og bringe minder frem. Forleden inviterede min kæreste mig på kro og der kunne man få stegt camembert. Det har jeg ikke fået siden jeg var helt ung og arbejdede i køkkenet på en feriekoloni i Nordjylland og vi spiste det til natmad med solbærsyltetøj.

At sidde der på en kro og spise stegt camembert på ristet franskbrød med solbærsyltetøj var som at komme 25 år tilbage i tiden. Jeg tror det er så mange år siden jeg sidst har spist sådan en mad. Min kæreste sagde at jeg lignede en der var tilbage på feriekolonien.

Hvis jeg skulle have et madsted ville jeg lave mad med minder og kalde det “Mad med minder”

Skulle du få lyst til sådan et sted og skal det hedde “Mad med minder” kan man i skrivende stund købe domænet madmedminder.dk

Har du en ret som bringer bestemte minder frem hos dig? Mange har minder med jordbær og jordbærmarmelade. Jule og det mad vi spiser der kan også have mange minder. Måske bager du småkager hvert år, eller laver konfekt og andet godt?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.